Eveline Vandaele

Eveline Vandaele

EVELINE VANDAELEOver mij:


In 2013 behaalde ik mijn diploma. Om me nog meer te verdiepen, studeerde ik ook nog audiologie bij. Na anderhalf jaar kreeg ik tot mijn grote voldoening ook dit diploma. Toch werd al snel duidelijk dat ik mijn hart meer verloren had in het logopedisch werkveld. Na een zwangerschapsvervanging kwam ik in de praktijk van Caroline terecht.

 

Mijn creatieve geest laat ik de vrije loop in mijn passie voor fotografie. De droom om een cursus te volgen, maakte ik werkelijkheid. Ik hou er van om van de momentopnames van mijn zoontje blijvende herinneringen te maken. De foto’s op deze website zijn dan ook met veel trots gemaakt.

Tot slot duik ik op het einde van de dag graag in een spannend boek om helemaal zen de nacht in te gaan.


Mijn focus:


Ik behandel voornamelijk kinderen met spraak-, taal- en/of leerstoornissen. Kinderen die aangemeld worden voor het aanleren van de /r/ ontvang ik met open armen. Ik doe niets liever dan mezelf storten in deze articulatietherapie met maar één doel: die tong doen trrrrrrillen!

Ook hier kan mijn creatieve geest de vrije loop gaan. Ik hou ervan om het lezen, schrijven en rekenen aantrekkelijker te maken aan de hand van zelfgemaakte spelletjes, de tablet, …

De band die je met kinderen opbouwt, is van onschatbare waarde. De dankbaarheid die je reeds van kleins af krijgt, doet je hart keer op keer smelten.

GSM 0496 62 91 66

T 050 32 32 56


Mottedreef 10  9990 Maldegem