Emmy Vermiesch

Emmy Vermiesch

EMMY VERMIESCHOver mij:

 

In 2017 startte ik de opleiding logopedie aan de Vives Hogeschool te Brugge. Gedreven, leergierig, enthousiast en met maar één doel voor ogen: het felbegeerde diploma. Met een uitgebreide kennis wat betreft allerhande communicatiestoornissen op zak, kan ik mezelf sinds juni 2020 dan ook met heel veel trots voorstellen als logopediste.

 

Stilzitten? Niets voor mij! Vol goede moed startte ik met solliciteren. Mijn sollicitatie bij groepspraktijk Focus sprong er torenhoog bovenuit en bleef nazinderen. Algauw zette ik de grote stap en kwam ik terecht in een hecht team vol gedreven en toffe collega’s. Sinds kort kan je mij dan ook terugvinden in de praktijk, waar ik mij ondertussen heel erg thuis voel en niet kan wachten om zowel kinderen, jongeren als volwassenen te kunnen helpen.

 

Niet alleen op de werkvloer hou ik van een druk schema, maar ook in mijn vrije tijd ben ik een bezige bij. Tijdens mijn vrije momenten hou ik er namelijk van om sportief bezig te zijn. Van varen en wakeboarden in het zonnetje, tot skiën en snowboarden in koudere oorden. Sport… daar kan ik gerust nog eventjes over uitweiden…

 

 

Mijn focus:

 

Ik onderzoek en behandel kinderen, jongeren en volwassenen met spraak-, taal- en/of leerstoornissen. Met aandacht voor de specifieke noden, ga ik tijdens een logopedische therapie steeds op een creatieve, maar effectieve manier te werk. Daarnaast vind ik de communicatie en interactie tijdens een therapie enorm boeiend, een lach op het gezicht toveren, dat maakt mijn dag!