Louize De Vlaeminck

Louize De Vlaeminck

LOUIZE DE VLAEMINCK


Over mij:


In 2016 begon ik vol enthousiasme aan de opleiding logopedie aan Arteveldehogeschool. Tijdens deze opleiding deed ik stage bij twee zelfstandige praktijken. Daarnaast kreeg ik de kans om op buitenlandse stage te vertrekken naar Suriname, waar ik ondersteuning gaf aan kleuters met een taalachterstand. Door deze ervaringen kon ik mezelf verdiepen in spraak-, taal- en leerstoornissen. Ik studeerde af in 2019 en kon me vanaf dan trots logopediste noemen.

 

In mijn vrije tijd hou ik me graag creatief en sportief bezig. Zo kan je me terugvinden op een padelterrein of een skipiste, maar ook achter mijn piano. Ik houd ook heel erg van reizen en kan er ontzettend naar uitkijken om nieuwe plekken te ontdekken.Mijn focus:


Ik onderzoek en behandel voornamelijk kinderen met spraak-, taal- en leerstoornissen. Als logopediste vind ik het heel belangrijk mezelf te blijven uitdagen door bijscholingen te volgen. Mijn gedrevenheid en creativiteit zet ik in om een positieve evolutie doorheen de therapie te bekomen. Het geeft me veel voldoening kinderen te zien groeien en zelfvertrouwen te zien krijgen.