Beau Bracke

Beau Bracke

BEAU BRACKEOver mij:

 

Mijn naam is Beau en ik ben verheugd om deel uit te maken van het team van Focus.
Mijn passie ligt in het werken met kinderen.
Ik ben vastbesloten om hun spraak-, leer- en taalvaardigheden te ondersteunen en te verbeteren.

Het is mijn overtuiging dat communicatie, lezen, spellen en rekenen essentiƫle vaardigheden zijn.
Ik ben enthousiast om mijn expertise in te zetten om kinderen de beste kant van zichzelf te laten zien.
Bij Focus zie ik een geweldige kans om dit te realiseren en een positieve impact te hebben op het leven van de jonge mensen waarmee ik zal samenwerken.

Naast mijn werk als logopediste koester ik enkele passies. Ik vind veel vreugde in de keuken, waar ik graag nieuwe recepten uitprobeer en heerlijke maaltijden bereid.
Ook ben ik een gepassioneerde lezer, altijd op zoek naar nieuwe avonturen tussen de bladzijden van boeken.
Bovendien geniet ik van het samenzijn met vrienden, waar we vaak bijeenkomen om te praten en te genieten van een goed glas samen.

Laten we samen bouwen aan een inspirerende en ondersteunende omgeving waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen en groeien. Ik kijk ernaar uit om met jullie allen samen te werken en mijn bijdrage te leveren aan de missie van Focus.

 

 

Mijn focus:

 

Ik onderzoek en behandel kinderen en jongeren met spraak-, taal- en/of leerstoornissen. Met aandacht voor de specifieke noden, ga ik tijdens een logopedische therapie steeds op een creatieve, maar effectieve manier te werk. Daarnaast vind ik de communicatie en interactie tijdens een therapie enorm boeiend, een lach op het gezicht toveren, dat maakt mijn dag!